torsdag, februar 22, 2007

Activitet

Nå er det en stund siden jeg har tazta noe som helts på denne siden - bortsett fra å kline til m windings eller hva det nå heter. Grunnen til fraværet har vært travelhet i forbindelse med ny jobb og studier. Kort oppsummering av noen nylige opplevelser:

1. Bryllup

Min gode venn Fredik og hans utrolig kjære Guro gifta seg 10. februar under en heidundrande, fantastik og strålende sermoni i Berg kirke på Brunlanes (Solkysten). Etterpå sømte det seg med elgmat av beste sort, tidenes taleliste, god underholdning og kozzz. Snasent å oppleve en så flott ting og dele en så stor kveld med gode, gamle venner fra Solkysten. Fredrik og Guro - låv!

2. Ny jobb

Har vært svært heldig å fått jobb i Acta (link nede til høyre), en av Norges største kristne organisasjoner som jobber m barn og unge. Jeg er ansatt som barnekonsulent og befinner meg ofte i selskap med hyggelige, flotte og dyktige medarbeidere. Jeg er stolt, glad, utfordret og litt ydmyk (tror jeg). Har kontor i Staffeldsgate, så det er forøvrig morsomt å ta gode gamle heisen igjen (skal prøve å stoppe den mellom etasjene så fort jeg har fått mot).

3. Fjernet føflekk
Det er lett, det. Tre stikk, ett kutt litt syning og wops!

(Enriqe?!)


4. "The Departed"
Stilig, dramatisk, strålende skuespill, spennende plott, skyting og masse banning. Du kan velge hva du synes, men må nok innrømme at denne falt i smak. Noen ganger trenger man ikke å hente ut så himla mye av en film - dette er en slik. Underholding av ypperste hardingklasse.

5. Glemt alt som heter nyttårsforsett:)-

6. Funnet ut hvem som absolutt bør bli neste statsminister i Norge. Han er dansk, men hva så?!