torsdag, desember 21, 2006

God jul!!! Og et litt krampaktig tidlig nyttårsforsett...


Jeg gleder meg til jul. Rett og slett. Til å henge med familien, venner, Ragne med familien, spise god mat, pakke opp pakker, gi pakker, spille spill, gå i kirken, gå rundt treet og så videre:)-

Samtidig nærmer det seg nyttår, og nyttår er i og for seg lett å glemme ettersom den kommer rett over haugen av julegaver, julehygge, ribbe og familiekos. Men jeg lagde meg et aldri så lite nyttårsforsett i fjor (hemmelig dog), og det var å komme på greia med nyttårsforsett litt før 15 januar, som normalt sett er tiden da det går opp for meg at vi kan legge noen fine og positive "miniføringer" for det kommende året. Romjula kan være en tid å tenke bittelitt på dette (hvis man synes nyttårsforsett er verdt en tanke). Antageligvis kommer internett til å være en brakk sak for mange i jula, også for meg. Derfor skriver jeg litt om dette nå, liksom for å sette tankene litt på gang og være juletidlig ute.

Mine nyttårsforsett fra i fjord:

- Huske å lage nye nyttårsforsett før nyttår


- Slutte å pelle nese mens jeg er på do

- Huske alle nyttårsforsettene



Jeg er sånn passe fornøyd med resultatet. Jeg er i gang med nye nyttårsforsett og har begrenset nesepellingen betraktelig. Samtidig er jeg ganske sikker på at jeg hadde flere forsett, men dem kommer jeg ikke på, så der røk det siste.


Årets nyttårsforsett:

- Trene mer (kjedelig forsett, men akk så digg det hadde vært:)-

Tror jeg skal komme på fler;)-



Den egentlige grunnen til at vi feirer jul...:)-