mandag, november 20, 2006

Mandag og kosers!


Hallå!
Har ikke noe spesielt å melde i dag, og det er kanskje symptomatisk for mandager, eller er mandagsmyten rett og slett bare tull?! Synes liksom mandager ikke trenger et så negativt stempel som de ofte får. Hvertfall trenger det ikke nødvendigvis å være slik at mandager mangler så vanvittig mye og er bare kjedelige og trøtte. Mandager rager for min del fra og med nå like høyt som enhver annen dag. Mandager kan tilogmed være veldig fine dager, også i november.
La meg forklare:
- Ragne er tidenes.
- Det kunne snødd for fillern (altså: kult. Snø er fett og sjangsene øker for hver dag!)
- i-Podden (Podrik) er på gang og klar for å formidle Harry Potter på trikken, dog bare til meg.
- Gjennoppdaget Aerobirds. Nå akkurat. Sjekk ut på urørt.no
- MF er stadig et fint sted og være. Og slik kommer det nok til å forbli.
- Jeg kunne vært svettere på beina... (hehe, dette er vel egentlig et forbedringspotensiale;)-
- Nå skal jeg besøke min bihulsyke venn Daniel.

PS: Har en liten konspirasjonsteori på gang. Mannen oppe i venstre hjørne er ingen ringere enn Martin Luther. Antageligvis en god stund etter reformasjonen, godt gift og vell fødd. Vel, virker det ikke som om han er avbildet speilvendt? Jeg synes bare han ser veldig sånn ut uten at jeg helt klarer å argumentere for det eller bringe på banen overbevisende funn eller annet som skulle peke på at det faktisk forholder seg slik at Martin Luther er avbildet speilvendt. Jeg har aldri sett mannen eller hørt andre som enten har sett han eller som har en helt klar formening om hvordan han så ut. Ei heller har jeg møtt andre som har påstått at han er avbildet speilvendt, noe som strengt tatt er en forutsetning for at dette skal bli en god konspirasjonsteori. Hvis han er det, da har jeg nemlig en sak; jeg kan hevde at hans etterlatenskaper er omgjort, forvridd og fullstendig speilvendt, hyklerisk og ukonsistent i sin helhet. Luther var et bedrag! Ja, jeg vil til og med si at jeg er usikker på om han i det hele tatt har eksistert. En virkelig prøve på dette ville være å lese alle skriftene hans (orginalversjonen) og funnet det hemmelige kartet som leder til en skammel i Wittenberg videre til Katarina von Boras (hans kone) enorme underjordiske palass i Sør-Vatikanet til dagens Blåkors og til alle de svenske kelnerne i Norge som egentlig tilhører en sekt innenfor Volvo og IKEA som igjen bygger på buddhismens åttedelte vei og som gir hemmelige midler til "Rosenes Dans," en velfungerende og effektiv snookerforening i Brisbane hvor president George Bush og Jens Stoltenberg aldri har satt sine bein, men som de desperat forsøker å få medlesskap i/stoppe/likvidere. En av ballene der er full av en uforståelig magisk magi som er fanastisk vakker og magisk utover det vanlige. Den er den siste av en utdøende slekt baller som kjenner Luthers egentlige hemmelighet. Kun den utvalgte kan fult ut forstå ballen. Og få verdensherredømme som en magisk person.
Og som de fleste konspirasjonsteorier faller denne på sin egen urimelighet og fullstendige mangel på gode kilder... Fillern!