onsdag, desember 13, 2006

Ut på tur!

Juleturneeeeee................
I det siste har vi i Oslo Soul Children, sammen med Maren F. Birkeland og hennes band, hatt en mengde konserter rundt i det ganske land. Vi har rett og slett vært på juleturnee og sunget om Jesus, jul, godhet, kjærlighet og julestjerner. Det har vært helt fantastisk!! Mange mennesker har blitt berørt og fått med seg litt ekstra inn i jula, meg selv inkludert. Vi har vært på Askim, i Oslo, på Stathelle, på Klepp, på Karmøy og i Arendal. Og turen går videre mot Trondheim til helgen. Da jeg desverre ikke væme, men min venn Daniel tar full kontroll. Lykke til!!!

Advent og bandkurs!

Hei og god advent!:)-
Nå er det som vanlig en stund siden sist, men slik er det vel for de fleste. Kankke alltid prioritere å skrive blogg, liksom. Men når man føst gjør det er det veldig trivelig, da.
Nå er vi midt i adventstiden, advent betyr forresten "ankomst" eller "komme til," noe man lett blander med "ventetid" eller "forventning" i disse dager. Det har man vel forresten alltid gjort. Og det er vel litt det adventstiden er, venting og forventning, men litt interessant at det finnes en slik kollektiv lingvistisk missforståelse knyttet til et så mye brukt ord. Og, innholdet "ankomst" eller "komme til" gir advent nye og spennende nyanser; "komme-til-kalender", "ankonmst-stake", "komme-til-krans", eller "ankomst-lys". Akkurat ankomstlys passer bra synes jeg, vi tenner liksom lys for å vise Jesusbarnet veien til husene våre og ønsker han velkommen:)-


Den siste tiden har forøvrig gått med på å forsøke å finne sterkere, eller i det hele tatt noen som helst bevis for at konspirasjonsteorien om Luther kan ha rot i hvilke som helst kilder og virkelige hendelser eller i det minste virkelige sagn eller myter. Jeg sliter.




Bandkurs
Var en tur på Rognan her forleden og det var toppen - bandkurs med en flott gjeng ledere og herlige deltagere. Vi øvde masse, lærte masse og koste oss masse. Ellers er Nord-Norge rett og slett fine greier. Folk er stort sett rett ut av sekken og engasjementet er generelt stort og langt i fra påklistret - deilig! Gleder meg til neste gang jeg skal nordover:)- Bildene ovenfor er knipset av den eminente Audun M, hvorpå han viser teft for mer enn pianospill og god mat, og tar oss med inn i en om enn kortfattet, men spennende husketur inn i motivenes verden. Takk til deg og resten av ledergjengen - dere var fantastiske!!!:)-